Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Ξεπούλημα της χώρας, δυο ημέρες μετά

Πάνω από 1000 άτομα στην Πάτρα στην Απεργία αλλά και πάλι θα περίμενε κανείς κάτι περισσότερο. Ίσως επειδή πλέον οι πολιτικοί αρχηγοί διαπραγματεύονται σκληρά και σθεναρά υπάρχει μια σιγουριά και αυτοπεποίθηση για το μέλλον της χώρας. By the way, o Μπεγλίτης θέλοντας να είναι ειλικρινής, δήλωσε ότι έρχονται και άλλα μέτρα το καλοκαίρι, για να σωθούμε για 8η φορά. 

 Κατά τα άλλα, τίποτα το ιδιαίτερα ενδιαφέρον: Στο Σύνταγμα η αστυνομία χτυπάει, στην Πάτρα το ΠΑΜΕ διώχνει κόσμο των πλατειών από την πλ. Γεωργίου γιατί όταν κάνει συγκέντρωσει το ΠΑΜΕ η πολιτική καθαρότητα δεν είναι διαπραγματεύσιμη. 

Η αστυνομία είδε το κάψιμο της Γερμανικής σημαίας και αποφάσισε να ψεκάσει με χημικά την δυσφήμηση των εργοδοτών της. 

Κόσμος της πλατείας μοίραζε χαλαρά για μια συνάντηση ανέργων το απόγευμα, αλλά η καθοδήγηση του ΠΑΜΕ θεώρησε ότι υπάρχει οπορτουνιστικός κίνδυνος και αποφάσισε να διώξει όποιον δεν ασπάζεται τον σκληρό εκλογικό αγώνα για την λαική εξουσία. Ακούω κάτι σχόλια για ''ιδιοκτησιακή'' λογική του ΠΑΜΕ στην πλατεία- αηδίες. Με αυτήν την γραμμή του ΚΚΕ στην περίοδο, ο μόνος τρόπος να κρατάς συσπειρωμένη τη βάση σου είναι να μην την αφήνεις να δει κάτι άλλο.

Την ίδια στιγμή, ένας από τους μεγαλύτερους μαλάκες της πολιτικής σκηνής αποκάλεσε ''μ@@@κα'' τον δήμαρχο Αθηναίων για την εκδίωξη των αστέγων. Το πιο αστείο όμως είναι ότι ο Βουλγαράκης είναι πιο μάχιμος από την ΔΗΜ.ΑΡ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου