Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ενα φλουρί ψάχνει πισινό να μπει



Μπράβο. Και περισσότερο μπράβο σε όσους του κοινού απογοητεύτηκαν για αυτό το μεγάλο βλαστάρι της πολιτικής σκηνής και τα βάλανε με τον κόσμο που τον έδιωξε.  

Είναι συγκινητική η υποστήριξη του κόσμου για τον κ. Χρυσανθακόπουλο και το κόμμα του, το ΛΑΟΣ γιατί αναμφίβολα θα ήταν μέλος της μεγάλης διαπραγμάτευσης, από εδώ και στο εξής ονομαζόμενη ως Μεγάλη Διαπραγμάτευση, μελλοντικό ιστορικό σημείο αναφοράς, πιστό στα χνάρια του αρχαίου και νυν ελληνισμού και των μεγάλων μαχών που δίνει με τους ξένους κατακτητές. 

Η Μεγάλη Διαπραγμάτευση του 2012, που οδήγησε στο να σωθεί ο 13ος και ο 14ος μισθός, με μικρό τίμημα τον 1ο τον 2ο και τον 3ο. Περιμένω με αγωνία να βγουν ντοκουμέντα των συνομιλιών και συναφή επικά άσματα, όπως το ''Σώπα όπου να ναι θα σωθεί κ' η παρθενιά μας''.

Η κραυγές των παρευρισκόμενων fan του Χρυσανθακόπουλου είναι μάλλον δικαιολογημένες. Ο αγαπητός και σπουδαγμένος στο εξωτερικό βουλευτής ήταν έτοιμος να κόψει το πρώτο κομμάτι στους εθνοσωτήρες γιατί όπως και να το κάνουμε, όλοι είχαμε από ένα κομμάτι σε αυτούς (ειδικά όταν ακούστηκε ότι φορολογούνται οι νικητές του φλουριού με 20%). Οι ''φασίστες'' που μπουκάρανε, όπως μπορεί να δει κάποιος σε σχόλια στο video κόψανε το πρώτο κομμάτι στους ανέργους. Κάτι τέτοιο είναι φυσικά απαράδεκτο, άνεργοι, άεργοι και μη παραγωγικοί να έχουν τον πρώτο λόγο στο φλουρί κόντρα σε αυτούς που σώζουν το δικαίωμά τους στην τεμπελιά και στην διασκέδαση. Γιατί η ανεργία, κατά τα λεγόμενα του Μόντι, πρέπει να είναι το πιο διασκεδαστικό πράγμα στον κόσμο, αν συγκριθεί με το ''βαρετό'' της μόνιμης εργασίας.

Ένα ιδιαίτερο μπράβο βέβαια και στον Χρυσανθακόπουλο, που αφού πρώτα κάλεσε τους παρευρισκόμενους να πάνε να τα πούνε στην πλατεία, ύστερα έτεινε το χέρι του, φεύγοντας, για να χαιρετήσει. Τέτοιοι gentlemen δεν υπάρχουν πια σε αυτόν τον τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου