Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Μεταγραφές

Βορίδης-Άδωνις πηγαίνουν ως ελεύθεροι στην Ν.Δ. που κερδίζει τις εντυπώσεις στις μεταγραφές και πάει για πρωταθλητισμό. Μετά από σοβαρές αποχωρήσεις, που έφτασαν να αμφισβητήσουν την δυνατότητα πρωτιάς στις επόμενες εκλογές (βλ. Καμμένος κυρίως που είναι σέντερ φορ ολκής) και την απομάκρυνση πολλών παιχτών, η Ν.Δ. αγοράζει από το πρώτο ράφι. Την ίδια ώρα το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να απομακρύνει πολλούς παίχτες, αυξάνονται τα σενάρια πολυμετοχικότητας και εντείνονται οι φωνές που καλούν το κόμμα να επενδύσει στις ακαδημίες και τον κομματικό του σωλήνα για να βγάλει νέα φιντάνια κάτω από νεότερους αρχηγούς. Ο ΓΑΠ συνεχίζει να κάνει την ίδια τοποθέτηση από τότε που είπε για δημοψήφισμα και μας λέει για τον πατέρα και τον παππού του και ότι πήρε μόνο ένα ρολόι. Ισχύει. Δεν πήρε απολύτως τίποτα άλλο. Δεν έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση όλο το Παπανδρεικό δέντρο, αλλά είναι άξιο απορίας πως από τα σπερματοζωάρια του ΑΓΠ βγήκε κάτι τόσο άχρηστο, γελοίο και αστείο. 

Διάφοροι κλέβουν μουσεία ενώ η ΕΛΑΣ συνεχίζει την ιστορία με τις φωτογραφίες και της ρουφιανιές- βρήκαν λέει και στο Αγρίνιο υπόπτους που μπούκαραν σε γραφείο του βουλευτή Μωραίτη. Να δείτε που θέλουν να κάνουν την κουκούλα μόδα και να φοράμε όλοι- τέτοια εκστρατεία εμφάνισης ούτε στο καρναβάλι της Πάτρας.

Αλλά το πιο αστείο, το πιο σουρεάλ της ειδησεογραφίας είναι άλλο- πήγανε λέει τον μπάτσο που μπούκαρε στην Πάντειο στο αυτόφωρο. Και η αστυνομία έστειλε μια πληροφόρηση την οποία καταθέτω εδώ αυτούσια όπως την βρήκα στο alterthes.gr:
 Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο ειδικός φρουρός είχε μεταβεί στο πανεπιστήμιο και μπήκε στο χώρο για να πάρει μια φίλη του φοιτήτρια, αλλά έγινε αντιληπτός από φοιτητές, επειδή φορούσε το παντελόνι της στολής, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση. Από όλες τις δικαιολογίες του κόσμου και τις ''εξηγήσεις'' (ο τύπος σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες αυτόπτων που έχω μπήκε και έπαιζε τσαμπουκά σε ένα φοιτητή) η ΕΛΑΣ αποφάσισε να παρουσιάσει ότι ο τύπος είχε γκόμενα.  Όχι, μην ακούσω για υπερβολές και για ιδεολογία και ότι  ''καλλιεργούν'' την νοοτροπία στα αγάμητα και foreveralone της ΕΛΑΣ. Για να είσαι μπάτσος και να πας αυθόρμητα στο άσυλο και να πουλήσεις τσαμπουκά, σου λείπουν πολλά πράγματα, και ένα από αυτά είναι γκόμενα. Μπορώ να βάλω link 15 βιβλία σύγχρονης ψυχολογίας για να το αποδείξω. Και ακόμα και αν έχεις, δεν έχεις φοιτήτρια που διαβάζει στο Πάντειο. Από εκεί μπορεί κάποιος να δει το ψεύδος της είδησης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου